Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 17:01


NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 17:01
Συνελήφθη το απόγευμα σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην Ανάβυσσο, ο καταζητούμενος βάσει εντάλματος σύλληψης, Μάκης Ψωμιάδης.
Η σύλληψη έγινε έπειτα από συντονισμένες επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).
Το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον 9ο Ανακριτή Αθηνών αφορά τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.
Οπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, ο Μάκης Ψωμιάδης είχε εντοπιστεί στην περιοχή και παρακολουθείτο από τις αρχές, οι οποίες κατέγραφαν τηλεφωνικές συνομιλίες μέχρι που διαπιστώθηκε ότι έμενε στην εν λόγω κατοικία, που είχε νοικιαστεί σε άλλο ονομα.
Το βράδυ της Τετάρτης επιβεβαιώθηκε με ακρίβεια ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο και σήμερα αποφασίστηκε να γίνει έφοδος, οπότε και συνελήφθη. Μετά τη σύλληψή του, ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια προκειμένου να παραπεμφθεί στις δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου